Orosz Anna: Ha a Fidesz nemzeti vagyonként kezelné a vírust, gyorsabban fel tudná számolni

Orosz Anna: Ha a Fidesz nemzeti vagyonként kezelné a vírust, gyorsabban fel tudná számolni

A szórakozóhelyek bezárása nem fogja megállítania vírust este 11-kor – mondja a Momentum alelnöke.

Tegnap újabb intézkedéseket jelentett be a Fidesz-kormány a koronavírus-járvány miatt. Többek között elrendelték az összes szórakozóhely bezárást este 11-kor. Ez már a sokadik értelmezhetetlen intézkedés, ami kipattan Orbán Viktor fejéből. Persze a szuperkupa meccset nyugodtan meg lehet tartani 20 ezer nézővel.

Ha lopni lehetne a vírust, meg lennénk mentve!

Orosz Anna most Facebook-posztban reagált a felcsúti miniszterelnök bejelentésére. Az ellenzéki politikus szerint csak fölösleges pótcselekvés, amit Orbán Viktor művel a járványkezelési intézkedésekkel. A Momentum alelnöke alternatív víruskezelési javaslatokat is tett a vámpír miniszterelnöknek:

Alternatívaként javaslom, hogy tekintsen nemzeti vagyonként vagy független médiaként a vírusra, így biztos sikerül gyorsabban felszámolni azt. Esetleg írassa a vírust valamelyik oligarchája nevére és tegye jachtra valahol az Adrián.

Értelmetlen intézkedések, folyamatos lopás és luxusrongyrázás – ennyit tud felmutatni a Fidesz járványkezelés címszó alatt!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?

  • 2020.10.24

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.