Pécs alpolgármestere is kiakadt - Orbánnak fogalma sincs a magyar valóságról

Pécs alpolgármestere is kiakadt - Orbánnak fogalma sincs a magyar valóságról

Bognár Szilvia, Pécs alpolgármestere leginkább a falvak elszegényedését látja. Orbán tehát nagyon el van tévedve, vagy nem is hajlandó észrevenni a valóságot.

Mint arról korábban már beszámoltunk, egyik életidegen baromságot a másik után mondta Orbán a múlt héten is. A felcsúti miniszterelnök ugyanis teljesen elvesztette a kapcsolatot a magyar valósággal. Azt találta mondani, hogy 

Nem vagyunk messze attól, hogy azt tudjuk mondani, hogy ma egy magyar faluban ugyanolyan minőségű életet lehet élni, mint a fővárosban

Bognár Szilva, Pécs alpolgármestere sem hagyta szó nélkül Orbán legújabb agymenését. Szerinte valóban jó lenne már látni, hogy végre érdemi fejlődés indul el a falvakban, de sok településen már annak is örülnének, ha megállna a lecsúszás a lejtőn. Majd feltette a kérdéseket:

Én járok sokszor rossz helyen, én olvasok csak véletlenül rossz híreket? Én leginkább a falvak elszegényedését látom, arról olvasok.

Ő ugyanis vasútvonalak bezárásáról, posták megszűnéséről, hiányzó háziorvosokról, elhagyott házakról és borzalmas szegénységről hall.

Az ugyanolyan minőséget persze úgyis el lehet érni, hogy a városokat lehúzza a falvak szintjére - tette hozzá Bognár.

Ismét jogos tehát a kérdés: Mégis hol él Orbán? Tegye már ki egyszer a lábát a palotájából, és nézze meg, mit művelt Magyarországgal!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Orbán úgy nevelte lányait, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni

Migránsok, libernyákok, a kormány nagyszerű sikerei és természetesen nemzeti konzultáció. A szokásos már-már unalmas témák mellett két érdekesebb dolog is kibukott ma Orbán száján.

  • 2020.08.07

Dull Szabolcs nem tudja, honnan szerezte meg a Fidesz a híváslistáját

Az Index.hu kinyírásával mindenki veszített Magyarországon – mondta a lap kirúgott főszerkesztője a HVG Teraszon.

  • 2020.08.07

A KATA szigorításával a kisvállalkozóknak is jót odasóz Orbán

A szakértő szerint a legkevésbé védekezőképes kisvállalkozók esélyeit rontja a szigorítás, vállalkozások szűnhetnek meg, sokaknak csökkenhet a jövedelme.