Mellár Tamás is aláírta a Nemzeti Minimum Programot

Mellár Tamás is aláírta a Nemzeti Minimum Programot

Volt kormánytagok álltak elő az úgynevezett Nemzeti Minimum Programmal, amit Pécs országgyűlési képviselője is aláírt.

A volt kormánytagokat tömörítő V21 csoport létrehozta a Nemzeti Minimum Programot annak érdekében, hogy egy társadalmi és gazdasági jövőkép megfogalmazásával segítse az ellenzéki erők programalkotását. Ezt Bod Péter Ákos, a V21 társelnöke nyilatkozta a Magyar Hangnak. 

Bod Péter Ákos a lapnak azt is elmondta, olyan sorvezetőnek szánták a programot, amelyben a Jobbiktól kezdve a liberális modernizáló irányzatokig minden párt és csoportosulás egyet tud érteni. Az természetes, hogy különböző álláspontok vannak. Ez a vitairatnak szánt program viszont segítséget nyújthat az egyezség kialakításához, a későbbi együttműködéshez.

Mellár Tamás, Pécs ellenzéki országgyűlési képviselője Facebook-oldalán közölte: Ő is aláírta a Programot, amelyet egyfajta "sorvezetőnek" szánnak, amely segítheti az ellenzéki erők programalkotását.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.