Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

A Demokratikus Lendület, a DK ijfúsági szervezete ajándékozta meg a luxusminisztert két olyan közlekedési eszközzel, amin már láthattuk őt korábban.

Egy műanyag játék jacht és egy műanyag helikopter. Ezt adta a DEL ajándékba a luxusminiszternek.

Nem véletlenül: Szijjártót ugyanis a nyáron szúrták már ki Szíjj László NER-lovag 7 milliárdos luxusjatchján, illetve a napokban már helikopteren is.

A Demokratikus Lendület most ezt a labdát csapta le nagyon stílusosan: adtak a miniszternek két játékot. Mint mondták: "inkább azokkal szórakozzon, ne a közpénzzel"!

Ajándékot vittünk Szijjártó Péternek!

Kiss Gergő, a Demokratikus Lendület elnöke és több tagja játékhajót és helikoptert vitt Szijjártó Péternek, hogy azokkal szórakozzon, ne a közpénzzel! Oszd meg, hogy mindenkihez eljusson a DK ifjúsági szervezetének az akciója! 🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Friday, September 18, 2020

A DEL elnöke, Kiss Gergő elmondta: Szijjártó tökéletesen személyesíti meg a fideszes csicskákat egy személyben. Már nem elég neki a szolgálati Mercedes, neki már helikopter és luxusjacht kell.

Szijjártó az a NER-aranyifjú, aki már az egyetemről kilépve egyből az országgyűlésben találta magát. Ő az, akinek a karrierívénél már csak az arroganciája és a felsőbbrendűség-érzete magasabb. - mondta Kiss Gergő.
A DEL-es fiatalokat nem érdekli, hogy a luxusminiszter mit gondol magáról, viszont "az intézményesített lopást, korrupciót és a pofátlanságot", na azt nem szeretik.

Az ajándékokat sajnos nem tudták személyesen átadni a jacht-miniszternek, de egy kollégája átvette őket és megígérte: átadja majd azokat Szijjártónak.

Külön kiemelendő, hogy a jelenlévő készenléti rendőrök segítettek nekik küldetésük teljesítésében. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.