Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Korábban a csicskasajtó azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal találkozott egy étteremben. A volt miniszterelnök Gábor György filozófussal beszélgetett, természetesen nem a volt fideszes oligarchával. Az is kiderült, hogy miért.

Gábor György az ATV Egyenes beszéd című műsorában elmondta: Gyurcsány egy szellemi műhelyt szervez, amiben ő is szerepet vállal. Úgy fogalmazott, hogy ez egy olyan munka, ami során megalkotnak egy értelmezési keretet, ami két dologról szól: miért nem jó az, amiben most élünk "és milyen politikai mezőt, gondolkozási terepet szeretnénk akár 2022 után".

Gábor György az ATV Egyenes beszédben azt is elmondta, ez nem földalatti mozgalom, hanem az egyeztetésekre minden ellenzéki párt politikusait várják majd, az elvégzett munka eredményét a teljes ellenzéknek ajánlják fel. Az is kiderült, hogy a csoportban 10-12-en vannak, akik "hisznek abban, hogy csak a teljes ellenzéki összefogás válthatja le a Fideszt".

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?

  • 2020.10.24

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.