Donáth Anna: Az embertelen Fidesz életeket dönt nyomorba Magyarországon

Donáth Anna: Az embertelen Fidesz életeket dönt nyomorba Magyarországon

Iványi Gáborék meghurcolásával emberek élete vált bizonytalanná – mondja a Momentum EP képviselője.

A Fidesz már egy évtizede üldözi azokat az embereket és közösségeket, akik nem értenek egyet velük. Pontosan ez történik Iványi Gábor szervezeteivel is. 2011-ben politikai okokból megvonták az egyházi státuszt a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségtől. Ezzel mára csőd közeli helyzetbe sodorták Iványi Gábor vallási közösségét.

Embertelenség!

Pedig a lelkész szervezete ezreknek nyújt segítséget nap mint nap, és hátrányos helyzetű gyermekeknek adnak oktatást és reményt egy új életre. Donáth Anna is felháborodott az Orbán-rendszer kegyetlenségén:

Az embertelen fideszes jogrendszer ezzel az iskolák fenntartását, a hátrányos helyzetben lévő közösségek fiataljainak oktatását is csődbe vitte. Ismét egy tragikus példája ez annak, amikor a jogállamiság hiánya a hétköznapok szintjén okoz emberi tragédiákat.

A Momentum EP képviselője szerint a Fidesz ma életeket dönt nyomorba, és tesz tönkre. Az Orbán Viktor által hozott végletes romlást csak egy kormányváltás tudja orvosolni. Előbb a sarlatánokat kell eltávolítani a műtőasztal mellől, csak utána lehet meggyógyítani, és talpra állítani a beteget:

Az embertelen és veszélyes fideszes jogrendszer életeket dönt ma nyomorba Magyarországon. A Fideszt le kell váltanunk, hogy egy igazságos és biztonságos országot építsünk.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.